Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

U-12 Mini Zsiráf Kupa 2019. - első nap

U-12 Mini Zsiráf Kupa 2019. - első nap
2019.02.02., Eötvös József Általános Iskola, Zalaegerszeg

Kozármisleny SE - ZTE "B" 72-30
RiCsilla - Kozármisleny SE 18-6

Csapat: Tóth Botond, Grosz Noel, Domján Ákos, Prím Boldizsár, Szabó Kriszitán Galambos Gábor, Várkonyi Bálint, Baka Boldizsár, Kiss Panka Amira, Réger Adél, Kovács Nóra
Edzők: Kaltenecker Anrás, Tóth József

Kaltenecker András, edző értékelése:
"Ismét meghívást kaptunk a zalaegerszegi Mini Zsiráf Kupára, ezúttal az U-12-es (2007-es) korosztályban. Első mérkőzésünkön a házigazda ZTE "B" jelzésű csapata ellen léptünk pályára. Jól kezdtük a mérkőzést és szép, tudatos játékkal őröltük fel ellenfelünket. Külön öröm, hogy 2009-es és 2008-as fiataljaink is szépen megállták a helyüket. Védekezésben Kovács Nóri munkáját emelném ki, akinek lábmunkáját egy pár ólomléptű 2007-es is megirígyelhetné. Mindenki tudott élni a kapott lehetőséggel és a második félidőt már arra használtuk, hogy a felállt védelem elleni játékot gyakoroljuk.
Második mérkőzésünkre a RiCsilla Sportegyesület ellen került sor. Sajnos az ellenfél edzőjének vállalhatatlan viselkedése a mi kispadunknál azt a következményt vonta maga után, hogy lehívtam a csapatomat a pályáról, így 18-6-os állásnál vége lett a mérkőzésnek. Elnézést kérek a szervezőktől, de úgy gondolom, hogy van egy szint, ami alá nem süllyedhet felelős edző, vezető, aki a gyerekekkel foglalkozik. Mi az öltözőben átbeszéltük a történteket, megkérdeztem a srácokat, hogy mit tanultak ebből, a válasz pedig egyöntetűen az volt, hogy sportolni csak kulturáltan és tisztelettel lehet. Holnap a bronzcsatában nagy valoszínűséggel a Rátgéber Akadémia ellen lépünk ismét pályára. Remélhetőleg egy jó ritmusú mérkőzést tudunk játszani, hasonlóan kulturált és sportszerű keretek között, mint tettük azt kedden is."