Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

Rátgéber Akadémia - Szabó Dani és Balázs Barna

 

A Rátgéber Akadémia is elismeri a Kozármislenyben folyó szakmai munkát. A napokban újabb megtiszteltetés ért minket Zalay Zoltán az  Akadémia fiú utánpótlás szakmai koordinátora keresett minket telefonon, miután előzetesen személyesen tekintette meg a Nemzeti Serdülő Bajnokság aktuális fordulóját városunkban, hogy a látottak alapján két U-14 játékosunkban is látnak fantáziát, szívesen látná korosztályos csapatukban.

Ez számunkra megtisztelő elismerést jelent hiszen Szabó Dani előkészítős kora óta oszlopos tagja korosztályos csapatainknak míg Balázs Barna U-12es korában csatlakozott Komlóról a Kozármislenyi Egyesülethez. Mind a ketten tagjai a 2006-os kiválasztó képző program keretnek is, mely program keretein belül már a Nemzeti Válogatott összetartására is meghívást kaptak korábban! 

Az érintett szülők és gyerekek is köszönik a megtisztelő lehetőséget, de jelen pillanatban nem kívánnak élni a lehetőséggel, hiszen Szakosztályunknál minden körülmény adott számukra a megfelelő fejlődésükhöz. Örömteli számunkra hogy  Régiónk legnagyobb utánpótlás képzőközpontja is elismeri a Szakosztályunknál folyó  munkát, kis egyesületként igen is elismerés a számunkra hogy nem a „hobbista” kategóriának tekintenek minket, hanem a jelek szerint egy olyan műhelynek, ahonnan U-14, U-16, U-18 korra olyan sportolókat tudunk képezni akik megütik az Akadémiai mércét.

Hosszú volt az út idáig és bízunk benne,hogy lépésről lépésre megyünk tovább,megyünk előre…
Szakosztályunknál minden adott a megfelelő fejlődéshez, egyéni képzések, Nemzetközi mérkőzések és tornák, egyesületi busszal tudjuk mozgatni a sportolóinkat, és a gyerek központú képzési rendszer mellett a családias baráti légkör az igazi Mislenyi feeling.
Rengeteg dolog mellett talán ez utóbbi amire leginkább büszkék lehetünk,hisz aki nem tartozik hozzánk nem is tudja talán hogy ez mit jelent…
Kaltenecker András  – szakmai vezető