Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

GYERMEK BAJNOKSÁG U12, FELSŐHÁZ - 8. FORDULÓ, B. csoport

Kozármisleny SE -  Velencei Gézengúzok  74 - 41
Kozármisleny SE - Paks 76 - 37

Kaltenecker András - vezető edző értékekése:
A fordulóban szép és meggyőző teljesítménnyel zártuk a szezont mind a két mérkőzést domináltuk. Voltak hibáink, de ez ma bőven belefért, hosszú és zaklatott szezonon vagyunk túl de úgy gondolom sikeresek is voltunk hiszen a játékosaink fejlődnek és egyre többen tudnak stabilan két számjegyű teljesítményt nyújtani. 
Hosszú szezon volt és pici hiányérzetem is van de úgy gondolom hogy méreteinkhez, merítési lehetőségeinkhez képest igen komoly fegyver tény hogy ez a korosztály minden évben a felsőházban zárt. 
Igazi kis közösség alakult ki az elmúlt 4 - 5 év alatt. 
Köszönöm a srácok munkáját így közösen ez volt az utolsó mérkőzésünk és igen szép emlékeket adtak nekem is és büszke vagyok hogy ennek a csapatnak én voltam a vezető edzője, bízom benne sikeres lesz a váltás és az U-14-ben is meg álljak majd a helyüket, hogy a végén elérjük a közös célunkat hogy a felnőtt csapatban minél több Mislenyi sportoló legyen. 
Köszönöm!! A szülők bizalmat és támogatását mely az elmúlt 3 - 4 - 5 vagy esetleg 6 évet végig kísérte, köszönöm hogy segítségetekkel igazi közösséget tudtunk teremteni a srácoknak és ország világnak megmutattuk milyen is az a "Mislenyi kosár család ". A szezonban még egy komoly megmérettetés van hátra a diákolimpia országos elődöntő, hétfői pihenő után gőz erővel azon legyünk, hogy méltóképpen képviseljük városunkat iskolánkat.