Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

Egyed Mihály Felnőtt Férfi Megye Bajnokság, 2018/19., 5. forduló

Egyed Mihály Felnőtt Férfi Megye Bajnokság, 2018/19., 5. forduló
2019.01.29., Pécs

Mecsek SE - Kozármisleny SE 74-80

Csapat:
Felső sor: Krudinszki Patrik, Hoffer Roland, Bátai Bálint, Kaltenecker András, Lendvai Péter, Schmidt Attila
Alsó sor: Kis Bendegúz, May Patrik, Bozsér Róbert, Marton Balázs, Grosz Márk, Ónozó Levente
Edző: Kaltenecker András

Kaltenecker András, edző értékelése:
"Második mérkőzését is megnyerte Felnőtt csapatunk az idei évben, egy szoros, a végletekig kiélezett mérkőzésen, hosszabbításban sikerült ellenfelünk, a Mecsek SE fölé kerekedni, méghozzá 6 ponttal, ami azért volt lényeges, mert otthon eddig egyetlen vereségünket a szezonban pont a Mecsek SE-től szenvedtünk el még decemberben, akkor 5 ponttal maradtunk alul. Köszönöm a srácok munkáját. Külön kiemelném, hogy nálunk három 18 év alatti úriember is a pályára lépett, akik megállták a helyüket és ha így folytatják a munkát szép jövő vár rájuk szakosztályunknál.
Sajnos a mérkőzéshez egy szomorú hír is kapcsolódik. A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött, ugyanis a napokban elhunyt Sümegi Norbert, a Mecsek SE játékosa. Ezúton is őszinte részvétünket szeretném kifejezni a gyászoló csalad és a barátok számára. Igazi sportembert veszítettünk el személyében."

Dobók: Lendvai 18/6, Kaltenecker 14, Ónozó 14/3, Marton 11/3, Kis 9, Bátai 6, Schmidt 4, Bozsér 2, Grosz 2, Hoffer -, Krudinszki - May -