Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

U-11 Dél-nyugati Fiú és Vegyes Jamboree

DÉL-NYUGATI FIÚ ÉS VEGYES RÉGIÓS JAMBOREE
2018. május 6., Kaposvár Városi Sportcsarnok

Kozármisleny SE „A” – Atomerőmű SE 69-38
Kozármisleny SE „A” – DKKA Ördögök 81-73

Csapat:
felső sor: Domján Ákos, Mohai Áron, Grosz Noel, Éles András, Tóth Botond
alsó sor: Baka Boldizsár, Galambos Gergő, Galambos Gábor, Ambach Gábor, Horváth Zétény, Kiss Bence, Hoffmann Tamás
Edzők: Kaltenecker András, Tóth József

Kaltenecker András, edző értékelése:
"Mai napon sporttörténelmet írtak gyermekeink a kozármislenyi sportkönyvbe. A régiós Jamboreen két magabiztos győzelemmel elértük idei célkitűzésünket, na jó, inkább álmainkat. Tekintve, hogy egy iskolából dolgozunk, három éve kezdtük és a csapat jelentős része a korosztálynál fiatalabb, ez így maga a mennyország! Egész évben ezért a két mérkőzésért dolgoztunk, sikerült eljutni idáig és nem hagytuk kiénekelni a sajtot a szánkból. Cizellálhatnám tovább, szakmázhatnék, de felesleges... ez maga a megvalósult ÁLOM és CSODA!!! Mi, Kozármisleny ott lehetünk Sopronban az ország legjobb 16 csapata között az Országos Jamboreen, a nagyok között, a patinás, neves egyesületek utánpótlás műhelyei között!!! Ma a picik felrakták városunkat ismét az országos kosárlabda térképre. Óriási gratuláció nekik és köszönet alázatos munkájukért! Igazi család voltunk ma a pályan, együtt dobbant a kozármislenyi szív és ez meghozta gyümölcsét, megküzdöttünk érte, sikerült elérni, elvenni a jutalmunkat.
Köszönöm szépen szakosztályunk vezetőségnek - Bencze Noéminek, Tóth Józsefnek és Galambos Attilának -, hogy a háttérben segítettek minket, hogy elérjük ezt a fantasztikus teljesítményt. Köszönöm edzőkollégáimnak Domokos Kinga Rékának és Mojzes Ginak, hogy munkájukkal hozzájárultak a sikerhez, és köszönöm Szavai Peti bácsinak, hogy a szezon eleji felkészítésben részt vett. A szülőknek, hogy pénzt, időt, energiát nem sajnáltak és elkísértek minket mindenhová, támogatva minket győzelemben, vereségben, és megmutatták, hogy milyen szuper kis közösséget hoztunk itt össze Kozármislenyben, egy kis városban, valahol ott délen, Baranyában... Utoljára, de nem utolsó sorban Kerti Adriennek, aki idén már nem volt velünk, de ezeket a gyerekeket két évig nevelte, tanította, pátyolgatta, ha András bácsinak elgurult a gyógyszer....
Ma megmutattuk, hogy szívvel-lélekkel a kicsik is ott lehetnek a legjobbak között! Bízom benne, hogy fejlődésünk töretlen lesz és előbb-utóbb a kis kenguruinkból nagy, igazi mislenyi kosaras kenguruk lesznek."