Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

U18 Nagykanizsa - Kozármisleny Se

U18 Nagykanizsa - Kozármisleny Se 69 - 77

Junior csapatunk megszerezte első győzelmét a bajnokságban, gratulálok a srácoknak. Az első félidőben azt a csapatot láttam, amelyiket szeretném, hiszen mind a 10 játékos a pályára került és ennek ellenére is 15 pont körül, vezetéssel mentünk az öltözőbe.

Sajnos a 2. félidőre már kijöttek azok a problémák, amik a megfelelő szintű edzés munka hiánya miatt várhatóak is voltak. Így ahelyett, hogy megroppantottuk volna ellenfelünket és még nagyobb előnyre tettünk volna szert, közel engedtük őket, és ennek köszönhetően a 4. negyed ismét nyílt lett. Győzelmünk nem forgott veszélyben, de intőjel kell legyen számunkra, hogy komolyabb csapatok ellen ez nem fog bele férni.

Mind a két oldalon támadásban, védekezésben ugyan azt a munkát kell belerakni, végig koncentrálni és csapatként dolgozni, az individuális dolgok támadásban sikeresek néha, és egy egy extra teljesítmény mérkőzést tud eldönteni, védekezésben azonban be kell tartani az elveket és fegyelmezetten kell dolgozni ha céljainkat el akarjuk érni.

A győzelemnek és az első félidőnek örülünk, bízom benne, hogy alkalmasak leszünk előbb utóbb 40 percet is dolgozni.

Csapat: Bozsér, Bátai, Csernus, Csizmadia, Kovács, Schrem, Tóth, Sasvári, Csobán, Nemes
A fotó egy korábbi mérkőzésen készült