Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

Junior "B" felkészülési mérkőzés

GYKSE Szekszárd - Kozármisleny: 68 - 55

Tóth József - edző beszámolója:

Junior „B”csapatunk felkészülési mérkőzéssel hangolt a napokon belül kezdődő regionális bajnokságra. Ellenfelünk a jó erőkből álló, remek szerkezetű GYKSE Szekszárd U-16-os csapata volt.
Most láttam először a srácokat „éles” felkészülési meccsen, igazából arra voltam kíváncsi hol tartunk egyénileg illetve csapatszinten.
Kérdéseimre a válaszokat megkaptam….
Sok munka és edzés vár még ránk ahhoz, hogy komoly tényező legyünk regionális bajnoki csoportunkban, jelenleg még rengeteg hiányosságunk van. A mérkőzésen két arcunkat mutattuk, hisz az első félidőben egy rendkívül alacsony színvonalú, ritmus és ötlettelen játékot láttam, senkinek sem sikerült a tőle elvárható játékot produkálni! Ennek eredményeképpen 25 pontos hátrányban voltunk a félidőben..
A szünetben igyekeztem felrázni a társaságot, illetve taktikánkon is változtattunk, rengeteg futást, nagy tempót, sebességet vártam el! Sikerült is alakítanunk a játék és mérkőzés képén, hisz a második félidőt 12 ponttal már mi nyertük, köszönhetően a lelkes és motivált hozzáállásunknak eredményes gyors indításainknak.
Végeredmény már egy vállalható eredmény lett, de kár az első félidőért..
Bőven van még lehetőség a csapatban, bár időnk már kevés a bajnokság kezdetéig, de látok lehetőséget, hogy lépegessünk előre egyéni és csapat szinten is!!