Kozármisleny SE Kosárlabda Szakosztály

Egyed Mihály Felnőtt Férfi Megye Bajnokság - Final Four döntő

Mohácsi TE -Kozármisleny SE 74 -73

Kaltenecker András edző beszámolója:
A mérkőzés elején álmosak voltunk és nagyon rossz ritmusban kezdtük a mérkőzést, így ellenfelünk 19 pontos előnyre tett szert, érződött hogy két kezdő játékosunk nem volt ma hadra fogható se Kis Bendegúz se Cselik Bence nem tudott ma velünk tartani, így foghíjas rotációval vágtunk neki a döntőnek. Küzdős hajtós mérkőzés volt ahol a 3. Negyedben visszajöttünk 10 ponton belülre, és a 4. Negyedben extra védekzésünknek és szívünknek köszönhetően utolértük ellenfelünket és 40 mpvel a vége előtt még vezettünk is, sajnos a végére elfogytunk így az Mte nyerte az idei bajnokságot. Köszönjük Orbán Andriséknak a szervezést és a vendéglátást. 
Köszönöm minden játékosomnak hogy az idei évet így végig vittük családként és immár a 3 éve zsinórban a döntőben játszottunk. Külön kiemelném, hogy 4 fiatalunk nélkül nem jutottunk volna ide, úgy érzem hogy az ő edzés és mérkőzés munkájuk igen is kellett ehhez a sikerhez és szép jövő áll a csapat előtt tekintve hogy idén nem volt Nb2-es játékosunk. Remélem jövőre sikerül megismételni az idei teljesítményt és ismét 4 közé kerülünk.  
Nagyon jó érzés ennek a csapatnak az edzőjének lenni és játékosának igazi közösségünk van mely úgy gondolom érték és példa értékű a mai világban. Ma még picit fakón csillog az ezüst érem de remélem hogy holnap már másként fog hiszen a nulláról építettük fel magunkat az idei évre.


Idei csapat: Bozsér Róbert, Bátai Bálint, Cselik Bence, Egri Zoltán, Fodor Bence, Grósz Márk, Hoffer Roland, Kaltenecker András, Kis Bendegúz, Krudinszky Patrik, Lendvai Péter, Marton Balázs, May Patrik, Ónozó Levente, Schmidt Attila

 
Köszönöm a srácok egész éves munkáját és remélem közösen még lesz egy pár nagy csatánk Mislenyi színekben.